Legyen saját e-könyve!

Vállalom papíron már megjelent és/vagy új, digitálisan megírt prózai szépirodalmi mű e-könyvként való teljes adminisztrációját, validált, elektronikus formában való e-könyves megszerkeszését és akár hivatalos magánkiadását is (ISBN számmal ellátva a könyv adatait a Nemzetközi ISBN Központnak is átadva). A  megszerkesztett e-könyvet minden esetben a legnépszerűbb formátumokban (epub, mobi, prc, azw3, lit, txt) adom át a megrendelőnek. Azért van szükség több formátumra az e-könyvek esetében, hogy a különböző típusú e-könyvolvasókon tökéletesen olvasható legyen a könyv tartalma.

A hatályos szerzői jog betartása érdekében a szövegszerkesztővel legépelt, digitálisan átadott kéziratot csak szerzőtől és/vagy jogtulajdonostól fogadok el. Amennyiben a kötet ingyenesen közzétehető, akkor annak interneten való közzétételében, megjelentetésében is tudok segíteni, valamint hitelesen aláírt felhasználási szerződéssel a Magyar Elektronikus Könyvtár számára is átadom.

Amennyiben a szerző/jogtulajdonos csak a digitalizálásra tart igényt, akkor az elkészült e-könyvet átadom számára további felhasználás céljából, de annak közzétételét már a szerzőre/jogtulajdonosra bízom.

Várom azoknak a szerzőknek a jelentkezését, akik igényt tartanak valamely saját jogtulajdonú könyvüknek a digitális elkészítésére/megjelentetésére. Az előzetes megbeszélés során felmérem az igényt, és a ráfordítandó munka összefüggésében tudok további kedvező ajánlatot tenni.

A kölcsönös megegyezés után a könyve(ke)t rövid határidőn belül elkészítem a megrendelt formátumban. Amennyiben Ön szerző és kérdése van a könyvkiadással kapcsolatban, írjon üzenetet nekem az üzenetküldés rovatban. Amennyiben konkrét elképzelése van a formátumot és terjedelmet illetően, írja meg számomra a kézirat paramétereit is. Én rövid határidőn belül válaszolni fogok az ön által megadott elektronikus címre!